Chinatown'i omlett


 

SA VAJAD

12 muna
1⁄2 liitrit piima
1 dl keedetud riisi
1 sibul, jämedalt hakitud
1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
sool ja pipar
või praadimiseks

Katteks
4 rohelist sibulat, peeneks hakitud
1 punane sibul, ringideks lõigatud
1 spl sojakastet
1 spl toiduõli
1 spl maapähkliõli

VALMISTAMINE

Klopi munad ja piim kokku ning lisa riis, sibul, küüslauk, sool ja pipar. Kalla segu võiga pannile ja prae 4–5 minutit kummaltki poolt. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega katte jaoks kõik koostisosad omavahel. Lõika omlett neljaks, aseta iga tükk eraldi taldrikule ja vala kate peale.

Soovitus
Riisi võid vajaduse korral asendada keedetud läätsede, ubade või muu taolisega.